PARASPORTFESTIVAL

PARASPORTFESTIVAL

I helgen tänker vi från Koopertaivet Eila besöka årets Parasportfestival som anordnas av Alla kan IF. Platsen är Stortorget i Ängelholm och det är den 13-14 juli. Vi vill gärna göra reklam för detta evenemang för det är en fest för alla! Vi från Eila kommer att finnas där under fredagseftermiddagen och kunna berätta om vår verksamhet och hur du gör som assistansberättigad om du funderar på att välja Eila som din assistansanordnare.

 

Årets programpunkter består av Danne Stråhed, Soundtrip, 2njoy, Johan Riedenlow (Saxofon), Simon Fredriksson (DJ), 4 fun band, Zillah o Totte, Tobias Chilli, Bröderna Fröidh med mick, Dansfabriken, Eldshow och en massa överraskningar 🙂Missa inte Utomhusbion på lördagen kl 22.00 då nya Solsidan visas på stora skärmen.

 

Alla kan Parasport Festival arrangeras för 3e året i rad och arrangeras för att belysa och engagera de personer som både har en funktionsnedsättning eller ej. Att utföra olika idrottsaktiviteter tillsammans är ett vägvinnande koncept.

 

 

Här kommer en kort film med årets artister:
https://www.youtube.com/watch?v=nm0EKYH4eDA&feature=youtu.be

 

Film från förra årets festival hittar du här:
https://www.youtube.com/watch?v=IgspkAOkPyU

 

Allt är självklart helt gratis!

 

Varmt välkommen Du också!

No Comments

Post a Comment