MEDLEMS- OCH PERSONALEVENT PÅ EILA

MEDLEMS- OCH PERSONALEVENT PÅ EILA

Inför sommaren arrangerade vi ett medlems- och personalevent på Kooperativet Eila. Vi ville inspirera medlemmar och personal med Pelle Sköldbäcks fantastiska föredrag “Upptäck din förmåga!” Pelle har till vardags sitt företag Alla kan! Idrott För Alla som är en organisation vilken har för mål att genom idrott bekämpa utanförskap och som finns för de som har någon form av funktionsnedsättning. Om du vill läsa mer får du besöka deras facebookssida https://www.facebook.com/allakan.idrottforalla/ samt hemsida http://www.allakanidrottforalla.se

 

Det blev en oförglömlig kväll med många skratt och djupa tankar då Pelle genom sin livsresa inspirerade oss att se möjligheterna i våra liv och upptäcka våra förmågor. I samband med avslutningen bjöds det på goda smörgåstårtor och vi kunde lära känna varandra lite mer i våra olika medlemsgrupper.

Här kommer några bilder från förelösningen och kvällen.

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment